My little bear

Image
My Little bear

Begin april 2023 lanceerde Carlijn ‘My Little Bear’: urnen die met liefde worden gemaakt, verpakt én verstuurd. De allermooiste urnen, speciaal voor baby’s en kinderen. Iedere urn is met de hand gemaakt en dat maakt ze extra bijzonder. Het is een samenwerking met stichting echt waar en van iedere verkochte urn doneren wij tien euro aan Make a Memory.

Deze bijzondere urnen voor baby’s en kinderen worden met heel veel liefde gemaakt in de werkplaats van echtWaar in Utrecht. 

Auteur of bron

Een kind verliezen is het ergste dat er is. Daar weet ik alles van. Na een zorgeloze zwangerschap ging het tijdens de allerlaatste controle helemaal mis. Het hartje van onze zoon klopte niet meer. Een dag later werd de bevalling opgewekt en op 1 januari 2020 kwam Sieb als eerste baby van West-Brabant stil ter wereld. Ik werd moeder, maar moest direct afscheid nemen.

‘In mijn zoektocht naar een mooie urn voor onze zoon Sieb, ontdekte ik dat er maar weinig urnen naar mijn smaak zijn. Ook de manier waarop de urn werd bezorgd, kon wat mij betreft een stuk liefdevoller.’