Schrijf je Rouw

Image
Schrijf je rouw

Schrijf je Rouw
Al schrijvend rouw in je leven verweven

Als rouw in je leven komt, staat alles op zijn kop. Gedachten, gevoelens en herinneringen buitelen over elkaar heen. Er begint een zoektocht naar wat voor jou werkt, wat jij nodig hebt van jezelf en van je omgeving.

Met het online programma Schrijf je Rouw kun je actief aan de slag met rouw en herinneringen. Zes maanden lang geef je al schrijvend jouw rouwreis vorm. Door concrete opdrachten schrijf je over alle thema’s die door rouw geraakt worden. Ook ontdek je wat rouw voor jou is, wat jij nodig hebt van jezelf en van je omgeving. Hoe geef je weer vorm aan je leven nu jouw dierbare onzichtbaar aanwezig is? 

Je doorloopt Schrijf je Rouw zelfstandig, met begeleiding per mail. Naast de concrete schrijfopdrachten krijg je ook informatie rondom rouw aangereikt, waarmee je jezelf in dit proces wat beter begrijpt. De e-books kun je opslaan en bewaren. Wil je graag contact met anderen in dit proces? Stap dan in De vRouwclub, waar vrouwen elkaar ontmoeten én via masterclasses en workshops nog meer ontdekken over rouw en leven.

Schrijf je Rouw is als online programma ontworpen door Arianne Wennekes. Zij ontdekte al vroeg in haar leven de kracht van verwerkend schrijven. Na het overlijden van haar dochter Aimée besloot ze de kracht van schrijven te delen met andere mensen die rouw ervaren. Ze is opgeleid rouwbegeleider en naast het uitoefenen van het vak als rouw- en levensbegeleider schrijft ze ook levensverhalen.

Auteur of bron

Arianne Wennekes