KYAN

Devin was pas 5 jaar oud toen zijn broertje overleed. Nu, ruim 22 jaar later, wil hij weten hoezeer de dood van Kyan zijn karakter heeft beïnvloed.

Devin vraagt zich af wat er toentertijd gebeurd is en waarom er nooit over gesproken is binnen zijn gezin. Geholpen door een rouwtherapeute, gespecialiseerd op het gebied van gezinnen met een overleden kind, gaat hij op zoek naar antwoorden en probeert hij te ontdekken wat voor gevolgen het overlijden van zijn broertje heeft gehad op de rest van zijn leven.

In deze intieme, persoonlijke documentaire is de kijker getuige van Devin’s onderzoek, dat gefilmd wordt door zijn liefdespartner Baue. Een onderzoek naar de effecten van het overlijden van Kyan in 1995. De effecten op hem, het gezin waarin hij is opgegroeid en zijn relatie. De kijker ziet hoe Devin nu in het leven staat en hoe hij omgaat met zijn relatie. Maar ook hoe het gezin is omgesprongen met het overlijden van Kyan, welke sporen het heeft nagelaten en hoe zijn dood de gezinsdynamiek heeft vormgegeven.

Auteur of bron

Spekkoper films