Boek Ik rouw van je

Image
Boe ik rouw van je

Ik rouw van je is een liefdevol en warm handboek over rouw en verlies na overlijden. Makkelijk leesbaar met tips voor de weg van rouw.

Je wordt meegenomen op de reis van rouw: jouw reis. Het begint in dat prille begin die je de adem beneemt. Je beweegt jezelf met het lezen van het boek naar ruimte. Korte zinnen, warme woorden en aanmoediging.  Er zijn oefeningen die je kan doen, maar niet hoeft. Het is makkelijk leesbaar, waardoor je niet de concentratie verliest of wordt overweldigd.
In het boek is er ruimte voor jouw reis en, voor als je wil, eigen aantekeningen.


Stapje voor stapje op jouw weg van rouw. Het wordt nooit meer zoals het was, maar hoe je je nu voelt dat gaat beter worden.

Liefdevol – Een liefdevol boek in tijden van rouw. Om als cadeau voor jezelf te kopen of om te krijgen.
Makkelijk leesbaar – Per pagina korte teksten, veel ruimte, illustraties en lucht.
Tips voor de weg van rouw – Tips en handreikingen. Op een laagdrempelige en eenvoudige manier gebracht

  • De kaft is soft touch – voelt zacht aan.
  • Het boek bevat 112 pagina’s.
  • Afmeting is 21 cm x 17 cm en is 0,7 mm dik.
  • Kosten: € 22,- inclusief BTW,  exclusief verzendkosten.

Een vader schreef de volgende review:

‘Na het overlijden van onze dappere dochter afgelopen januari heb ik jouw boek als kado en steun voor mijn vrouw gekocht, maar nu ik het zelf gelezen heb ben ik diep onder de indruk en geraakt. Wat een fijn en herkenbaar boek. Het gaat ons zeker steunen in deze rouw tijd, dankjewel!’

Manon Velraads van Ad Lunam Begeleiding zegt het volgende:

‘Ouders die na zwangerschapsverlies rouwen zijn altijd op zoek naar houvast, erkenning en herkenning. Daarnaast stellen ze zich de vraag of ze het allemaal wel goed genoeg doen, dat rouwen. Dit boek kan bij al deze vragen en gevoelens behulpzaam zijn.’

Auteur of bron

Claire van ’t Veen schreef het boek na het overlijden van haar dochter 7 jaar geleden. Een boek helemaal gericht aan jou de lezer, dat leest als een warme deken en je de hand rijkt. Het boek dat ze zelf zo graag had willen lezen toen ze daar zat en ze gunt het jou en iedereen die het kan gebruiken enorm.

Het boek is geschreven voor iedereen in rouw van overlijden van een dierbare en voor vele soorten rouw toepasbaar. Meer informatie en reviews en ervaringen te lezen op de website.