Club van 100

Image
Hoofdfoto MaM

De Club van 100 van Make a Memory is in 2020 opgericht om bedrijven, instanties en particulieren die de activiteiten en doelstellingen van Make a Memory een warm hart toedragen, de gelegenheid te geven dat jaarlijks te doen met een donatie van € 100,- per jaar.   

De overeenkomst wordt aangegaan voor de looptijd van 3 jaar en wordt zonder opzegging telkens voor een periode van 3 jaar verlengd. De opzegtermijn is 2 maanden. Hiermee kunnen we samen aan ouders/nabestaanden een blijvende herinnering, troost en hulp bieden bij verlies, afscheid en gemis.

 - Naamsvermelding op Troost.nl
- 6 x per jaar ontvangen van nieuwsbrief
- 1 x per jaar naamsvermelding van de club 100 op Facebook Troost.nl
- 1 x jaar een netwerkbijeenkomst

 

WAT LEVERT HET UW ORGANISATIE OP?
Doorleven na het verlies van een kind is moeilijk maar het moet. Samen met uw organisatie helpen wij ouders daarmee op weg. Vanuit maatschappelijk belang stimuleert uw organisatie mede dat betrokkenen bij het verlies van een kind in de toekomst weer kunnen deelnemen aan het dagelijkse leven.


EEN HERINNERING VOOR HET LEVEN. 
Namens alle ouders die helaas gebruik moeten maken van Make a Memory:  Bedankt voor het bieden van een tastbare herinnering. Een herinnering die we vol trots kunnen delen met onze omgeving, waardoor gesprekken worden geopend en een taboe wordt doorbroken.
 
LID WORDEN? 

Stuur dan een e-mail met uw bedrijfs/persoons gegevens naar : edwaal@makeamemory.nl


Foto bij artikel is gemaakt door Stichting Make a Memory.

 

Auteur of bron

Evy de Waal 

edwaal@makeamemory.nl