Winnaars Make a Memory Loterij 2022

De trekking van de Make a Memory Loterij!

De derde editie van de Make a Memory Loterij zit erop, de winnaars zijn bekend! In deze nieuwsbrief delen we de gewonnen lotnummers en namen met jullie en geven we een inzicht in de totaalopbrengst van deze editie! 

Waar we met het team begin december een start maakte aan de derde editie van de Make a Memory Loterij kunnen we nu opnieuw spreken van een succes. Jullie hebben allemaal bijgedragen aan deze loterij en daarvoor zijn we jullie heel erg dankbaar. 

Want ook in 2023 staan wij achter onze doelstelling. Stichting Make a Memory gaat door, we blijven fotograferen, we blijven samen herinneringen maken. En mede dankzij de opbrengst van de Make a Memory Loterij kunnen we dat blijven doen.

Opbrengst Make a Memory Loterij : € 13.344,50 euro. 

Namens stichting Make a Memory danken we u voor de aankoop van uw lot(en), danken we alle ondernemers die ons een geweldige prijzenpot hebben gesponsord en danken we iedereen voor het delen van onze berichten en steun. 

Samen maken we herinneringen mogelijk.. 

Stichting Make a Memory  

--

𝘋𝘦 𝘸𝘪𝘯𝘯𝘢𝘢𝘳𝘴:

Lotnummer #2728.01 op naam van Dhammika Smid - Huissen heeft een weekendje Parijs voor twee gewonnen! 
.
Lotnummer #3975.08 op naam van Pleuni den Boef heeft een hotelovernachting bij het Crowne Plaza Hotel in Utrecht gewonnen!
.
Lotnummer #2650.07 op naam van Mariska Niehot - Groothoff heeft een hotelovernachting bij het HUP Hotel in Mierlo gewonnen!

.
Lotnummer 202284 op naam van Anneloes Boer - van Luik heeft een hotelovernachting bij Hotel Meneer van Eijck in Oisterwijk gewonnen!
.
Lotnummer #2973.04 op naam van Amélie Beaujean heeft een overnachting bij Boerderij de Nieuwenhof in Mill gewonnen!

.
Lotnummer #3049 op naam van Natalia Fandino Medina heeft een Roompot cadeaubon ter waarde van € 250,- gewonnen!
.
Lotnummer #3709 op naam van Leila Fettah heeft een hotelovernachting bij het Penta Hotel in Brussel gewonnen!
.
Lotnummer #3888.12 op naam van Wendie Reit heeft een dagje uit voor vier personen bij Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn gewonnen!

.
Lotnummer #3890.07 op naam van Angelique Beem heeft een cadeaubon ter waarde van € 50,- gewonnen te besteden bij Herberg het wilde Zwijn! 

.
Lotnummer # 3692 op naam van Lutske Janssen heeft een cadeaubon ter waarde van € 50,- gewonnen te besteden bij Herberg het wilde Zwijn! 

-

Staat uw naam hierboven bij en bent u de winnaar van een van de fantastische prijzen? Gefeliciteerd! We nemen aan het einde van de week per e-mail contact met u op.