WIN a weekend to Make a Memory at Meneer van Eijck

Image
Meneervaneijck

Midden in de bossen van natuurgebied ‘De Kampina’ en vlakbij het pittoreske Oisterwijk vindt u  restaurant met hotel Meneer van Eijck. Een geweldige plek om tot rust te komen na een lange tocht en om eens goed te genieten van een mooi glas wijn of koud Trappistje. Parkeer uw fiets, pak een stoel, leun achterover, ruik de bomen en hoor de vogels…. Laat het u welgevallen want het genieten kan beginnen. ‘Welkom bij ‘Meneer van Eijck!’

De prijs; 
1 overnachting voor twee personen t.w.v. € 109.50. De prijs is inclusief ontbijt, toeristenbelasting en een welkomstdrankje.

Mocht u de gelukkige winnaar zijn van deze prijs, dan ontvangt u na de trekking van de loterij een voucher van hotel Meneer van Eijck. U dient zelf een boeking te maken en rekening te houden met de volgende voorwaarden. Enkel te verzilveren op zondag t/m donderdag, m.u.v. de vakanties. De bon dient ingeleverd te worden bij uitcheck. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang, brengen we 50% van bovenstaand bedrag in rekening. Graag bij het boeken van de overnachting doorgeven dat de prijs verzilverd gaat worden.

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Hotel Meneer van Eijck, Oisterwijk.