Koop je lot(en) en maak kans op deze prijs!

Image
BF01

Bike Fashion is een speciaalzaak met deskundig en persoonlijk advies over fietskleding, schoenen, helmen, onderkleding en overige fietskleding accessoires. We lopen vooruit op het gebied van trends, met aandacht voor de specifieke wensen van iedere fietser, van wielrenner naar mountainbiker.

De producten die bij Bike Fashion verkrijgbaar zijn worden zorgvuldig geselecteerd op materiaalkeuze, design, een goede prijs- kwaliteitsverhouding en veiligheid. Zowel een beginnend fietser als een ervaren fietser kan bij ons terecht voor een passende outfit en de juiste toebehoren dankzij het zorgvuldig geselecteerd assortiment en een uniek concept.

Het assortiment is modern en onderscheidend, de uitstraling en diverse designs zijn vrolijk maar ook de klassieke kleuren hangen bij ons in de winkel. De producten zijn vervaardigd van duurzame materialen zodat de kwaliteit stoffen en vezels ervoor zorgen dat het draagcomfort optimaal is. Bij Bike Fashion in Eersel vertegenwoordigen we alleen de merken die aansluiten bij mijn persoonlijk advies en die bovenstaande kwaliteiten kunnen waarborgen. Op dit moment werken wij samen met de volgende merken: Assos, Santini, Rogelli, Sidi, Fizik, Kask, Met, Oakley, Bliz, Megmeister, MB Wear, Maurten, Solestar, Source, Namedsport, Sportsbalm en La Machine. 

Dankzij mijn persoonlijke ervaring als wielrenner, weet ik als geen ander hoe belangrijk het hebben van de juiste kleding, schoenen en accessoires is. Of je nu ervaren of beginnend fietser bent, het plezier in fietsen staat voorop. Iedere dag ga ik met plezier naar Bike Fashion om fietsliefhebbers te adviseren en te helpen bij de keuze voor een passende fietsoutfit. 

Graag tot ziens bij Bike Fashion,

Roy de Waal

-

De prijs; 
Een Private Shopping avond voor de winnaar van deze prijs mét shoptegoed. Bike Fashion verwelkomt je graag in Eersel, onder het genot van een heerlijk kop koffie met gebak, krijg je persoonlijk advies. Van Bike Fashion krijg je een shoptegoed van € 100,- dat je tijdens deze afspraak mag besteden op het gehele assortiment! 

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Bike Fashion in Eersel.