Koop je lot(en) en maak kans op deze prijs!

Image
Boomhutpr

Bij de Make a Memory Loterij maakt u kans op deze unieke overnachting! 

Overnachten in een boomhut aan het water, wie wil dat nu niet? Ervaar deze bijzondere overnachting zelf bij Vakantiepark Mölke en kom optimaal tot rust! De boomhut ligt op een hoogte van 4 meter waardoor je een prachtig uitzicht hebt over het riviertje De Regge. 

Deze luxe glamping accommodatie is volledig ingericht met alle gemakken die je je kunt wensen. Zo beschik je tijdens je boomhut overnachting in Overijssel over twee slaapkamers met een 2-persoonsbed en drie 1-persoonsbedden. Ook is de boomhut voorzien van eigen sanitair met douche, toilet en wastafel. In de keuken vind je een fornuis, koelkast en koffiezetapparaat. Buiten de boomhut is het ook heerlijk vertoeven. Drink een kop koffie op het terras voorzien van meubiliar met uitzicht over het water of geniet 's avonds van de ondergaande zon. Dat is toch genieten!

De prijs; 
De winnaar wint 1 overnachting voor max. 5 personen t.w.v. € 250,- .
Beddengoed en toeristenbelasting zijn inbegrepen, er zijn voor de winnaar geen extra kosten verbonden aan de overnachting. (m.u.v. eigen keuzes ontbijt / verlenging etc.)

De winnaar ontvangt een waardebon te besteden in 2022 op basis van beschikbaarheid m.u.v. schoolvakanties. Stichting Make a Memory zal de winnaar de waardebon toesturen.

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Vakantiepark 't Mölke in Zuna.