Koop je lot(en) en maak kans op deze prijs!

Image
Molenwaard

Slaap als een écht boertje of boerinnetje, net als Fien en Teun, in jouw eigen Boerderijtje. Een verrassend leuk verblijf voor de hele familie.

Ontdek het Boerderijtje
Vakantiepark Molenwaard beschikt over 30 Fien & Teun Boerderijtjes, gesitueerd midden op het park. De Boerderijtjes zijn ideale accommodaties voor gezinnen met (jonge) kinderen, met de kinderboerderij, het openluchttheater en de speelplekken altijd dichtbij.

Dit vrolijke, vrijstaande Boerderijtje is volledig gethematiseerd; elk detail klopt. Zo krijg jij het gevoel alsof je verblijft in een échte boerderijwoning.

Het Boerderijtje beschikt over een woonkamer met een zit- en eethoek. De keuken is voorzien van onder andere een kookplaat, koelkast, vaatwasser en magnetron.

Tijd om te gaan slapen? Dat kan in de drie slaapkamers, waarvan twee met comfortabele boxsprings en één met stapelbed. Ook is het Boerderijtje voorzien van een badkamer met douche en apart toilet.

Genieten van de frisse polderlucht? Open dan de deuren en neem buiten plaats op je eigen terras. Het terras is voorzien van een hekwerk, waardoor de jonge boertjes en boerinnetjes veilig kunnen spelen.

De prijs; 
De winnaar wint een uniek verblijf op vakantiepark Molenwaard. 

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Vakantiepark Molenwaard in Ottoland.