Genieten bij Herberg in het Wilde Zwijn!

Image
wildezwijn

Herberg in het wilde zwijn ligt midden in de eeuwenoude bossen van Bergeijk tussen de gemeente Eersel en het Belgische Postel. U kunt bij ons nog ouderwets genieten van de gerechten uit grootmoeders tijd, maar ook serveren wij een hedendaagse lunch, koffie met gebak of een hapje uit een klomp. De vele wandel, fiets en ruiterpaden die zich op enkele meters afstand van onze herberg bevinden maakt het dat u zich prima kunt ontspannen in de mooie natuur. In de winter kunt u zich lekker nestelen bij de grote ronde open haard en in de zomer is het heerlijk toeven op ons grote terras met speeltuin.

Kom eens ons eigen "zotte zwijnebier" gebotteld in stenen kruiken of onze eigen kruidenbitter "zwijnenzijck" proeven. Denk eraan! Zoals de tekst op het etiket zegt: Na enige drankjes kunt u zwijnengedrag gaan vertonen!

Heeft u nog vragen schroom niet om te bellen met de herbergier, als we niet oppakken dan is het op zijn Brabants gezegd : efkes veuls te druk! Mer dan probeerde het d'n andere dag nog mer is!

Houdoe en tot snel!

De prijs; 
Op 31 januari 2023 zullen wij twee cadeaubonnen ter waarde van € 50,- verloten. 

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Herberg in het Wilde Zwijn, Bergeijk.