Dagje uit bij Julianatoren!

Image
JT

Jul de Muis is een jong muisje. Hij woont in een hoge toren, midden in een groot bos, waar hij ooit is geboren. In zijn achtertuin heeft hij een enorm attractiepark en hij vindt het fantastisch als kinderen bij hem komen spelen. Jul is stoer en avontuurlijk. Hij maakt graag een ritje in de achtbaan, vliegt hoog door de lucht in één van zijn vliegattracties of gaat op een spannende tour langs grote Dino’s of wilde dieren. Ook fantaseert hij graag hoe het zou zijn om een piraat of een echte cowboy te zijn.

Muizenmeisje Julia woont in een klein roze huisje aan de rand van het bos. Ze houdt van echte meisjesdingen, zoals bloemen plukken, zingen en natuurlijk dansen. Het liefste danst ze de hele dag met iedereen die bij haar op visite komt. Ze droomt er van om een prinsesje te zijn, met een prachtige prinsessenjurk en een echte kroon. Julia speelt ook heel graag met haar allerbeste vriendje Jul en geniet ervan om samen te zwieren in de carrousel of samen een lekkere, roze suikerspin te eten.

Ga jij op bezoek bij Jul en Julia? En beleven jullie een geweldig avontuur in alle attracties bij kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn? Bestel nu je lot(en) en maak kans op deze geweldige prijs. 

De prijs: 
4x een eretoegangsbewijs voor kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn t.w.v.  € 105,- . 

Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn.