Make a Memory Loterij

Voor een tweede jaar op rij starten we op woensdag 17 november 2021 met de verkoop van loten voor de Stichting Make a Memory Loterij 2022. Met de opbrengst van de loterij kunnen we ouders blijven voorzien van een herinnering voor het leven. 

-
Stichting Make a Memory voorziet jaarlijks ruim 900 ouders van een blijvende herinnering. Voor de ouders zijn er geen kosten verbonden aan het ontvangen van foto’s van Make a Memory. Alle onkosten worden gedragen door sponsoren, donaties, schenkingen en andere wettige inkomsten.

Wat zijn de kosten van een reportage? 
Om een aanvraag van begin tot eind snel, discreet en professioneel te behandelen, maken we de nodige kosten. Denk hierbij aan kantoorkosten, parkeer- en reiskosten en de kosten van telefonie, drukwerk en promotiemateriaal. Verzending en ICT zijn bij Make a Memory de grootste kostenposten. Dit komt vooral omdat we gebruik maken van een zelf ontwikkeld systeem, waarbij de maximale privacy wordt gewaarborgd. Geen enkele foto verschijnt zonder toestemming op het Internet, want ouders hebben de volledige auteursrechten. Het onderhoud van dit systeem is voor ouders dus van groot belang, maar voor onze stichting hangt er wel een fors prijskaartje aan. Mede hierdoor komen we uit op een bedrag van € 200,- per reportage. 

De volledige opbrengst van de Make a Memory Loterij zal ten goede komen aan de stichting. We hopen met de Make a Memory Loterij zoveel mogelijk herinneringen bij elkaar te krijgen; hoe meer loten we verkopen hoe meer herinneringen we samen mogelijk maken. 

Door het kopen van uw lot(en) draagt u bij aan een tastbare herinnering voor het leven. 
Troost bieden, wanneer ouders verder moeten... zonder hun kind. 

Loten zijn hier op de website van Troost.nl voor € 2.50 per stuk te bestellen.