Altijd een kind te kort

Image
Cover van het boek Altijd een kind te kort

Dit boek is een handboek wanneer je na het verlies van je kindje weer in verwachting bent of wilt worden. Het geeft steun in je onzekerheden en biedt perspectief tijdens dit proces. Een zwangerschap na verlies, is niet te vergelijken met een gewone ´onbezorgde´ zwangerschap, en dit boek maakt deze periode ietsje makkelijker. 
altijd een kind te kort

Weer zwanger zijn, is de belangrijkste herinnering aan het meest ingrijpende verlies dat een moeder kan meemaken

Je kunt het boek tijdens je zwangerschap per fase lezen of achter elkaar door. Jeannette Rietberg heeft het boek in samenwerking met gyneacoloog dr. Maria Pel geschreven. 

Over de auteur

Jeannette Rietberg schreef na het overlijden van haar eerstgeboren zoon Carel  in samenwerking met AMC-gynaecoloog dr. Maria Pel hét handboek over zwangerschap na babysterfte met de titel ‘Altijd een kind te kort’.  Het boek biedt inzicht, kennis, tips en adviezen voor iedereen die te maken heeft met een zwangerschap na babysterfte. In 2016 veroorzaakte Jeannette, samen met o.a. initiatiefnemer Natasja Geyteman en columniste Roos Schlikker, een wetswijziging waardoor doodgeboren kinderen in de toekomst een speciale geboorteakte krijgen en bijgeschreven worden in de BRP. 

Auteur of bron

Jeannette Rietberg
www.facebook.com/altijdeenkindtekort
www.altijdeenkindtekort.nl